Logo Facepaint Irma
HomeFace & Body ArtWorkshopsFoto'sOver mijTarievenContact

Huur een feestkist in een thema naar keuze, en een kinderfeestje organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Compleet uitgewerkte feestjes inclusief de benodigde verkleedkleding en attributen. Iedere kist bevat voldoende materiaal voor een feestje, zoals: kleding, spelletjes, draaiboek, schmink, etcetera.

Bij reservatie van een themakist wordt er samen met u een tijd afgesproken dat u de kist kunt komen afhalen en terugbrengen. De huur van een kist bedraagt €50. Deze kisten zijn standaard uitgerust voor 8 kinderen. Voor eventueel meer kinderen wordt er €5 per kind extra gevraagd. Let op: bij het afhalen van een themakist wordt een borg van €50 gevraagd.

Prinsessen

Hoe maak je je eigen kroontje of stafje, hoe schmink je je als een echte prinses? Dit en nog meer leer je op de prinsessenopleiding. Uiteraard volg je deze lessen geheel in stijl gekleed. (voor eventuele jongens op het feestje kan de jurk verruild worden voor een riddertenue met toebehoren)  

 

Deze kist bevat  materiaal voor 8 prinsesjes:
-prinsessenjurkjes
-kroontjes/stafjes
-professionele schmink
-decoratiemateriaal
-dvd
-draaiboek
-knutselmateriaal
-......

Prinsessen Themakist 

Piraten

Verkleed als echte piraten gaan jullie op zoek naar de verborgen schat. Maar er is geen tijd te verliezen, want Kapitein Blauwbaard zit ook al op het goede spoor. Nemen jullie de schat mee naar huis? Of neemt Blauwbaard hem mee naar eiland Lossetand?  

 

Deze kist bevat materiaal voor 8 piraten:
-piratenpakken + toebehoren
-decoratiemateriaal
-spelbenodigdheden
-dvd
-draaiboek (speurtocht)
-professionele schmink
-......

 Piraten Themaksit

Harry Potter

Word uitgenodigd om de lessen te volgen op Zweinstein Hoogeschool voor hekserij en hokus pokus. De sorteerhoed beslist of je bij Zwadderich hoort of bij Griffoendor. Probeer samen met jouw afdeling de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, maar.... pas op voor de geheime kamer!

Deze kist bevat materiaal voor 8 leerling-tovenaars:
-kleding
-draaiboek
-decoratiemateriaal
-spelbenodigdheden
-dvd
-......

 
Harry Potter Themakist 

Mijn Restaurant 

Word voor één dagje chef-kok van jullie eigen restaurant. Maak je eigen koksmuts, en dek de tafel met zelfgemaakte placemats. Smakelijk!  

Deze kist bevat materiaal voor 8 chef-koks:
-schortjes
-ovenwanten/pannenlappen
-kinderkookboeken
-bakvormen, bestek, etc.
-knutselmateriaal 
-dvd
-......

 
Mijn Restaurant Themakist 
 
Cursisten