Logo Facepaint Irma
HomeFace & Body ArtWorkshopsFoto'sOver mijTarievenContact

Kindergrime

Of het nu gaat om een kinderfeestje, babyborrel, communie, opendeurdag of een groot evenement…. vrolijke geschminkte snoetjes maken het net wat feestelijker.
Vlinders, prinsessen, monsters, of toch liever een roze tijger? (Bijna) alles kan! Ik werk zonder voorbeelden, zodat er ook niet ‘nagetekend’ wordt en het voor ieder kind uniek is.
Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal dat huidvriendelijk is en goed afwasbaar.
Omdat zowel snelheid als kwaliteit belangrijk is, is het mijn streven om in een zo kort mogelijke tijd toch  ware kunststukjes te realiseren op de gezichtjes.

Glittertattoos

Populair bij zowel de kleintjes als de groteren zijn de glittertattoos.
Deze worden aangebracht met huidvriendelijke lijm en glitters.
Afhankelijk van huidtype en plaats van de tattoo blijft deze gemiddeld 3 dagen tot een week zitten. De tattoos zijn bestand tegen water, maar niet tegen badolie. Dit laatste kunt u dus ook het best gebruiken als u de tattoo eerder wilt verwijderen.

Bodypaint & bellypaint

Na lange tijd alleen maar gezichtjes beschilderd te hebben, vond ik het tijd worden om mijn levend canvas wat uit te breiden. Ik ben een cursus gaan volgen bij een toppaintster, en tevens staan er nieuwe workshops in de planning. Ik wil me hierin verder verdiepen en verbeteren, zodat ik ook deze formule in de toekomst kan aanbieden.

Bodypaint Tijger
 
Cursisten